Home | Technische Info HVAC | Zwembaden | Gevel en dakreiniging | Poort automatisering | Contact | Pers | Vacatures |
---|
>32 jaar ingenieurservaring in industriële en huishoudelijke projecten.
Het beste is maar goed genoeg.
Hotels en horeca
Machines
Ijskreempitamachine
Retro handbediende vleessnijmachine
Vacuümapparaat of vacumeermachine met ingebouwde printer
Thermoplongeur: koken in bain-marie
Inductiekookplaten tot op 1°C precies 10 kW 2 zones
Draaispit voor kip op houtvuur
Elektrische rookoven: roken is hot!
Warmtepomp voor zwembaden ; Gaswarmtepomp ; Warmtepompboiler
Micro warmte-kracht koppeling (μ-WKK)
Verse lucht, stank, geurproblemen
Ventilatie ; Balansventilatie of type D ventilatie ; Ventilatie type C ; Warmtepompboiler als ventilatie type C ; Warmtepompboiler ; Geïoniseerde lucht ; Ozontoedosering ; Mazoutstank ; Actief kool ventilatie ; Koudplasma ionisatie voor industriële emissiereductie
Cata ventilatoren ; Eénpunt balansventilatie ; Fluisterstille ventilator ; Elektrisch zuinige ventilator ; Fluisterstille toevoerventilator
Cata dampkappen ; Horeca dampkappen tot 6000 mm ; Horeca elektrostatische filter ; Dampkap met ionisatie ; Dampkap met elektrostatische filter ; Actief kool ventilatie ;
Onderhoud
Onderhoud mazoutbranders en gasbranders ; Reinigen en afstellen stookoliebranders ; Reinigen en afstellen aardgasbranders G1 en G2 ; Reinigen en afstellen aardgasbranders G3 ; Propaangasketels ;
Putcorrosie in CV installaties
Roestwater: Chemisch repareren van galvanisé leidingen door aanbrengen van een conversielaag
Ontkalking van uw boiler en leidingen
Onderhoud op omgekeerde osmose installaties
Water
Omgekeerde osmosewater: beter dan flessenwater
Omgekeerde osmose als spoelwater voor vaatwas in de horeca
Anti-bacteriële filter (keramische filter)
Waterverzachter of waterontharder ; Fosfaatdosering
Corrosie ; Chemisch repareren van galvanisé leidingen
SWW (Sanitair Warm Water)
Ontkalking van uw boiler en leidingen ; Waterverzachter of waterontharder ; Fosfaatdosering
Badgeiser ; Theewater van 100°C ; Warmtepompboiler
Elektriciteit besparen door uw vaatwas en wasmachine met warm water te voeden
Maak zelf uw elektriciteit met een micro warmte-kracht koppeling (μ-WKK)
Omgekeerde osmosewater: beter dan flessenwater
Altijd beschikbaar kookwater van 100°C
Inductiekoken ; Braadpannen voor inductiekoken ; Gasfornuis ; Steamer ; Salamander ; Cata inductiekookplaten ; Cata vitrokeramische kookplaten ; Cata inbouwovens ; Cata microgolfovens
Elektrische plancha ; Gas plancha ; Mini pizza oven ; Draaispit voor kip op houtvuur ; Grill op houtvuur
REPAGAS elektrisch plaatfornuis ;
Vacuümkoken: de nieuwe trend : Horeca vacuümapparaat ; Hobby vacumeertoestel ; Thermoplongeur: koken in bain-marie ; Sous vide chef II
Dampkapafzuiging ; Cata dampkappen ; Vaatwasmachine ; Hot fill wasmachine ; Hot fill voorschakelapparaat
Inox werkblad(en) ; Gootsteenverbrijzelaar ; Horeca spoelkranen ; HACCP lavabo ;
Terrasverwarming
- Onder de terrastafel
- Boven de terrastafel
http://www.hostelco.com/en/home;jsessionid=4B5888DD6B38B4D55A1C774B619CE21F.pinchy
In de Spaanse hoofdstad Madrid werd Gert De Mangeleer, chef-kok van het
driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, uitgeroepen tot de beste Europese
chef van het jaar op het evenement Madrid Fusion.
Het gastronomische evenement ‘Madrid
Fusion’ is een jaarlijkse bijeenkomst van chefs over de hele wereld. Tijdens
deze driedaagse culinaire hoogmis kunnen de chefs enorm veel van elkaar leren,
zo worden er bijvoorbeeld ook demonstraties
gegeven. Ook de Belgische chef Gert De Mangeleer, chef van het
driesterrenrestaurant ‘Hertog Jan’ in Brugge, stond op het podium. Niet enkel om
zelf een kookdemonstratie te geven, maar ook om een prijs in ontvangst te nemen.
Zo werd hij op Madrid Fusion bekroond tot ‘Europese Chef van het Jaar’. Hiermee
wil de organisatie aangeven dat ze geloven in de mogelijkheden van de
gastronomie in Vlaanderen en geven ze ook aan dat Vlaanderen op culinair gebied
erg toonaangevend is.
De
Mangeleer maakt deel uit van een kleine Vlaamse delegatie die gesponsord wordt
door Toerisme Vlaanderen. Door hun deelname aan dit congres wil Toerisme
Vlaanderen onze regio in de kijker zetten als gastronomische bestemming. Andere
Vlaamse topchefs die mee met De Mangeleer naar Madrid vlogen zijn Kobe
Desramaults (In De Wulf in Dranouter) en Filip Claeys (De Jonkman in Brugge) als
deel van de Vlaamse delegatie.
"De toutes les passions, la seule vraiment respectable me paraît être la gourmandise" Guy de Maupassant
Perfecte technologie, daar komt het op aan
:
055 310242
|
Versie laatst bewerkt en ge-updated op 28/03/2019